Skip to content

Proizvodi za građevinarstvo

Od samog osnutka poduzeća pa sve do danas, proizvodnja građevinskih proizvoda je značajan dio naše kompanije. Još davne 1973. godine Bifix je bio jedno od rijetkih poduzeća na prostoru RH, koji je prodavao te tada čak i izvozio, proizvode za graditeljstvo.

Prosječna godišnja proizvodnja, u oba pogona građevinskog sektora, iznosi preko 7 500 tona od čega je 88% proizvoda vezano uz odjel praškastih., a preostalih 12% spada u odjel pastoznih proizvoda. Od spomenutih proizvoda u ponudi su: ljepila i mortovi za keramiku i kamen, mase za fugiranje, proizvodi za toplinsku zaštitu, proizvodi za izravnavanje i popravak zidova, impregnacije i zaštitni premazi, boje za unutrašnje i vanjske zidove, ukrasne žbuke, hidroizolacija te zaštita i sanacija AB i zidanih konstrukcija. Bifixov asortiman danas broji preko 70 proizvoda, većinom korištenih u završnim fazama građevinskih radova.

Tako je naša hidroizolacija H2Ostop postala prepoznatljiva diljem Lijepe naše kao kvalitetan i cjenovno pristupačan proizvod. Ljepila za keramiku marke Inocoll, proizvodi za toplinsko-energetsku obnovu fasada te kompletni fasadni sustavi, završne dekorativne žbuke Abrolen, su velik postotak današnje proizvodnje. Osim što djeluje na domaćem tržištu. Bifix izvozi i dio građevinskog programa u susjedne zemlje. Ono što su kupci prepoznali na tržištu su kvalitetni i izdašni materijali uz izrazito pristupačne cijene.

Zadnjih godina su rađene brojne investicije i pomaci k unaprijeđenju proizvodnog procesa. Tako je 2021. godine, sufinanciranjem dijela investicije sredstvima iz fondova EU, završena 41,5 mil kn vrijedna investicij,a koja je pripomogla povećanju proizvodnog i skladišnog kapaciteta kao i automatizaciji poslovanja.

U planu za nadolazeće godine je novi vizual (rebranding) postojećih proizvoda te plasman noviteta vezanih uz protupotresnu gradnju.

Za dodatne informacije pogledajte naš on-line katalog

Za informacije o cijenama pogledajte naš cjenik proizvoda za građevinarstvo

Villa Sanda Slatina

Villa Sanda Slatina

Valamar Girandella resort

Valamar Girandella resort

Unifas House

Unifas House

Max City Pula

Max City Pula

Hotel Lone Rovinj

Hotel Lone Rovinj

Bazeni Kantrida

Bazeni Kantrida