Agro folije

Prijava za pregledavanje tehničkih listova u pdf formatu

Kako biste mogli pregledavati pdf fileve potrebna je prijava (nakon prijave na Vaš mail stiže potrebna lozinka):
Vaše ime i prezime:
E-mail
Šifra:
Šifra:


Crni master

OZNAKA BAZA SADRŽI ANTIBLOK PREPORUČENA PRIMJENA KRATKI OPIS TL/STL
EKSTRUZIJA FOLIJE INJEKCIJSKO PREŠANJE PUHANJE GEOMEMBRANE
PE 491-50
PE Crni master plavog tona sa visokom koncentracijom čađe i mineralnim punilima. Namijenjen za izradu tanjih i debljih folija, kao i cijevi. Moguća primjena i za izadu agrofolija kraćeg vijeka trajanja.
PE 491-55
PE Ovaj master je popularan u aplikacijama kod kojih prisutnost antibloka može uzrokovati poteškoće u proizvodnji i kasnijoj primjeni. Zbog odlične disperzije čađe, dodan u većoj količini može služiti i kao UV stabilizator. Nalazi primjenu i u mulch foliji i kablovskoj industriji.
PE 491-52AOX
PE Formulacija sa 50% čađe i antioksidansa na LDPE nosiocu. Usporava propadanje i produžuje vijeka trajanja folije povečavajući vrijednosti čvrstoće na istezane i prekidne čvrstoće. Koristi se u agrofolijama i geomembranama.
PE 492-403
PE Još jedan od naših ekonomičnih mastera, sivog tona, bez mineralnih punila i antibloka. Osnovne namjene u izradi agro folija srednjeg vijeka trajanja, a zbog odlične disperzije i male veličine čestica čađe uz dodatak aditiva može poslužiti kao UV stabilizator za mulch folije.
PE 492-400
PE Masterbatch bez prisutstva punila, izrađen sa 40% čađe specifičnog tipa. Popularan kod visokozahtjevnih aplikacija kada je potrebno dodati malu količinu mastera za postizanje zatamnjenja i pokrivnosti. Primjenjuje se i u agro sektoru i kablovskoj industriji.
PE 492-403AOX
PE Primjenjuje se u izradi višegodišnjih mulch folija i geomembrana. Sadrži mješavinu čađa specifičnog tipa i antioksidansa na bazi HALS-a. Ovaj master smeđeg tona ne sadrži antiblok niti mineralna punila.

Bijeli master